Tehnički pregled

Preduzeće CARUSO D.O.O. je osnovano 1995. godine na temeljima ranijih iskustava na poslovima prodaje vozila, tehničkog pregleda i registracije vozila. Tokom proteklih godina smo se trudili da vam sve procedure oko registracije i pružanja usluga učinimo efikasnijim i manje teškim.

ŠTA OBUHVATA TEHNIČKI PREGLED VOZILA

Tehnički pregled vozila obuhvata detaljnu kontrolu svih uređaja vozila, bitnih sa gledišta bezbednosti vožnje. Pregledaju se i drugi propisani uređaji,sprave,oprema i oznake, utvrđuje se sastav izduvnih gasova i jačina buke koju vozilo stvara, kao i da li vozilo ispunjava sve ostale uslove propisane za vozila u saobraćaju.

Caruso - Tehnički pregled - Novi Sad

Caruso - Tehnički pregled - Novi Sad

KADA TREBA DA POSETITE TEHNIČKI PREGLED

Uz obavezno utvrđivanje tehničke ispravnosti pre registracije vozila,savetujemo da posetite jedan od naših tehničkih pregleda u sledećim situacijama:

  • na početku nove zimske/letnje sezone
  • pre polaska na duži put
  • nakon izvršene veće popravke vozila,kako biste bili sigurni u potpunu ispravnost Vašeg automobila
  • nakon kupovine polovnog automobila
  • pre isteka garancije na nov automobil

U svom centru za tehnički pregled raspolažemo odgovarajućom ispitivačkom opremom i najsavremenijim uređajima za proveru tehničke ispravnosti vozila, kao i odgovarajućim stručnim kadrom.
Kako bi upotpunili uslugu i skratili vaše vreme, pored usluga tehničkog pregleda vršimo i usluge: osiguranje motornih vozila i kompletna registracija sa odlaskom u MUP. Naš servis pruža mogućnost registracije vozila putem: AD zabrane, platnih kartica, čekovima građana na 4 mesečne rate bez kamate. Takođe, radimo i kupoprodajne ugovore, overe putnih naloga, kao i ostale pravne i tehničke stvari vezane za motorna vozila.
Caruso - Tehnički pregled - Novi SadCaruso - Tehnički pregled - Novi Sad

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA

Ukoliko se odlučite za saradnju sa nama pomoći ćemo Vam da što jednostavnije i brže obavite sve poslove vezane za vozila vaše firme, kao i vozila vaših radnika. Vodimo strogu evidenciju o vozilima i na vreme Vas obaveštavamo o isteku registracije.

Site by CONNECTIONS